Hierontapalvelut

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on rentouttava ja lihasten aineenvaihduntaa lisäävä hoitomuoto. Hierojamme on varustettu säätönappulalla, eli hieronnan voimakkuus määräytyy asiakkaan kipukynnyksen mukaan. Mottona on, että hieronta saa tehdä ”makeankipeää” mutta se ei saa olla tuskallista. Voit myös valita hieronnassa käytettäväksi väliaineeksi joko rasvan tai öljyn.

Hieronnan kestot ovat 30 minuutista 90 minuuttiin 15 minuutin portain.

Intialainen päänhieronta

Intialainen päänhieronta on täydellinen pako arjesta. Se rentouttaa ja vie sinut mielessäsi sinne, minne ikinä haluatkin mennä. Intialaisessa päänhieronnassa hoidetaan yläselkä, olkavarret, niska, pää, kasvot ja korvat.

Sinun ei tarvitse riisuutua, sillä hoito tehdään asiakkaan istuessa tuolilla vaatteet päällä. Mitään väliaineita, kuten öljyjä, ei käytetä. Vaikka kaiken tämän vuoksi olisitkin valmis siirtymään keskelle arjen kiireitä, emme suosittele tätä hoitoa ensimmäiseksi aamulla sen täydellisen rentouttavan vaikutuksen vuoksi.

Sen sijaan se on loistava stressintorjuja ja rentouttaja, josta meillä on tarjolla kaksi eri pituista versiota, 30 min. ja 40 min. Kestoa lukuun ottamatta ovat hoidot samanlaiset.

Intialaista päänhierontaa voi suositella paitsi kaikille stressaantuneille myös polttareihin vaikkapa osaksi morsiamen hemmottelua.

Koirahieronta

Ihmisen ohella myös ihmisen paras ystävä on joskus hemmottelun tai hoidon tarpeessa. Koirat nauttivat hieronnasta ja totuttuaan saattavat jopa nukahtaa siihen. Koiran on hyvä olla hoidossa aina omistajansa seurassa, näin se tuntee olonsa turvalliseksi.

Koirahieronta kestää tunnin. Ensimmäisellä käyntikerralla koira, omistaja ja hoitaja saavat mahdollisuuden tutustua toisiinsa, täydellä teholla hoito pääsee käyntiin toisella hoitokerralla. Käyntikertojen määrä on yksilöllinen ja riippuu myös hoidon tarkoituksesta.